New In - Baby Leka

O Branki, mami iza branda Baby Leka imali ste priliku čitati u nedavnom intevjuu, a sada je vrijeme da upoznate i proizvode.

Baby Leka nalazi se u Rijeci, gdje možete obaviti osobno preuzimanje (i dolazak radi dogovora i biranja materijala) na adresi Erazma Barčića 11. Također je moguća i dostava unutar Hrvatske poštom koja se plaća prema cjeniku Hrvatske pošte, a iznimno se šalje i Tiskom prema želji kupca. Sve se šiva u dogovoru i prema mjerama, tako da odgovara baš vašim potrebama.

 Posjetnica Baby Leka

Profesionalnost se vidjela odmah pri otvaranju paketa. U paketu je uz proizvode došla i posjetnica sa veselim logom i svim kontakt podacima. Svaki proizvod ima svoju etiketu sa uputama za održavanje i logotipom pa ukoliko vam za par mjeseci zatreba još koji komad znate gdje "pokucati na vrata".


Sadržaj paketa

Gricke za nosiljku
*PR uzorak

Što su gricke i čemu služe?
Kao što slutite po imenu, gricke služe za grickanje. Kako bebama koje se nose u nosiljci povremeno rastu zubići, tako imaju i potrebu grickati sve oko sebe. Umjesto da se ošteti vaša puno skuplja nosiljka i da nju perete svako malo razvijene su gricke.

Nakon 3 neuspjele nosiljke došli smo i do uspješne 4. - Mei Tai. Za nju nam je Branka izradila gricke koje odgovaraju savršeno jer osim što je uzela mjere je uskladila i dezen gricki s nosiljkom. Kopčanje je na tri seta drukera, a peru se na 40°C. Sastoje se od dva sloja pamuka prema izboru, a u sredini je pamučna felpa koja jako dobro upija.

Posebno mi se sviđa ovdje, kao i kod drugih Baby Leka proizvoda, to što su i lice i naličje dezenirani sa drugačijim dezenima, a opet koji jedan drugom odgovaraju. Tako vidite na slici sivu gricku sa rozim točkicama gdje je sa druge, jednako funkcionalne strane, rozi dezen sa sivim cvjetićima. Drugi par je plavo/žuti sa decentnim bijelim točkicama. 

Cijena jednostrane 35 kn / dvostrane 43 kn

Gricke za nosiljku - zakopčane - rastvorena

Traka za kosu
*PR uzorak

Traka za kosu došla je u kompletu sa slinčekom i kapicom, tj. sve je dezenirano s Minnie uzorkom. Veličina nije sašivena, pa se može namiještati sa starosti djeteta na drugačiju veličinu. Materijal je rastezljiv pa ju je lako za namjestiti. Lijepo stoji, grije uši i djelomično glavicu.

Cijena 15 kn 


Slinček
*PR uzorak

Slinček  je uvijek potreban i nikad ih nemamo viška. Ovaj ima dva lica, jedan Minnie kako bi odgovarao traci za kosu i kapici, a sa druge strane nalazi se veseli dezen bubamara koji također odgovara kapici. Kopča se na drukere, a postoji mogućnost namiještanja 2 širine kopčanja. Oblik je trokutasti.

Cijena jednostrani 25 kn / dvostrani 30 kn


Kapica
*PR uzorak

Kapica pokriva glavicu otraga duboko što omogućava ovakav kroj. Uz kapicu dolaze i uzice kako bi bila na mjestu, a mogu biti i zanimacija za grickanje djetetu. Može se nositi na obje strane, a ovdje je dio kompleta. Izrađuje se prema tablici o veličinama ili po mjerama glave vašeg djeteta.

Cijena 50 kn

Komplet - Trakica - Slinček - Kapica
 Komplet - dezeni s druge strane

Ukoliko vas zanimaju i drugi proizvodi, osim stranice možete pogledati i cjenik.

Do čitanja,
Illy

Nema komentara:

Objavi komentar